Stäng
Så skapar du en extra inkomst från börsen. Till vilken mailadress ska vi skicka guiden?
Teckna aktier i Meltron
22.10.2021

Teckna aktier i Meltron

Meltron utvecklar, producerar och säljer LED-ljuskällor och system baserade på över 20 års forskning som har genererat en patentfamilj inom optik, elektronik och linjära drivdon samt tillämpad kunskap inom materialteknik och värmeledning. Ljuset från Bolagets ljuskällor kan optimeras dels med avancerade beräkningsverktyg, dels med hjälp av avancerad optisk diffraktionsteknik som fördelar ljuset över upplysta ytor för en jämnare fördelning och eliminering av “blind spots”.

Meltron fokuserar på ett antal strategiska kundsegment med höga krav avseende belysning i utmanande miljöer; infrastruktur, industri, logistik samt jordbruk.

LED-belysning är dagens mest effektiva belysningsteknik och är en förkortning av "Light Emitting Diode". LED-teknikens design och efektivitet resulterar i kraftig energibesparing och minskat underhåll samt betydligt längre livslängd än alla andra ljuskällor. Bolagets produktportfölj består av ett tiotal belysningslösningar fördelat på de ovan nämnda fyra kundsegmenten.

Utöver ovan nämnda affärsområden har Meltron utvecklat en prototyp av en UVC luminaire. En UVC luminaire är en belysning som är avsedd för att döda bakterier och virus. 


Erbjudandet i sammandrag

Teckningsperiod: 11 okt - 25 okt, 2021

Teckningskurs: 0,09 SEK per aktie

Emissionsvolym: 26 MSEK

Emissionsgarantier: 100%

Handelsplats: NGM


Dokument och filer

Memorandum

Teaser

Anmälningssedel

Teckna via Avanza

Teckna via Nordnet

Hemsida

Relaterade ämnen