[Sista chansen] KÖP Swing Trader NU till kampanjpris!

Är det inte hög tid att komma tillbaka till börsen och bygga upp din aktieportfölj? Det har minst sagt varit en svängig resa under året, men det går att göra bra affärer ändå.

Nu har du dessutom möjlighet att teckna Swing Trader till kampanjpriset 1990 kr (ord.pris 3990 kr) några dagar till! Kampanjrabatten kan du utnyttja till och med nu på söndag 21 augusti. Swing Trader är utan tvekan Sveriges största tradingprodukt för dig som vill tjäna pengar på aktier. 

Vi har otaliga exempel på användare som har byggt upp ett stort kapital genom att följa Swing Trader. Bara genom att titta på våra aktieaffärer som vi gjort under 2022 hittills i år visar sitt tydliga språk. 76% av alla affärer har genererat vinst! I klartext betyder det att du skulle legat på plus om du satsat lika mycket i varje affär. Sedan kan vi ju inte lova samma fina siffror framöver, men vi har vassa analytiker som gör sitt yttersta varje dag för att leverera fina affärer.

Teckna ett abonnemang nedan och läs om hela kampanjpaketet när du scrollar vidare ner.

 - - - 

Den senaste månaden har vi fokuserat på mycket korta aktiecase för att kunna dra nytta av den minst sagt svaga och volatila marknaden. Och med korta case menar vi att vi tar position på morgonen och säljer innan dagens stängning. Strategin vi kört har levererat vinst i 72% av fallen. Om man hade satt 50 000 kr i varje affär hade det inneburit en totalt vinst på +33 000 kr. Det kallar vi stabil avkastning i rådande börsklimat! Teckna ett Swing Trader abonnemang nedan för att inte missa nästa korta case!

Dessutom har de tradingcase som vi tagit fram med hjälp av vår mer långsiktiga swingtradingstrategi utvecklats över förväntan i år. Alltså över 7 av 10 affärer har genererat vinst (76%). Nu gör vi en storsatsning för att utöka aktiviteten genom att lägga till flera nordiska bolag samt även flera mindre bolag till samma tradingstrategi. Vi vill försöka ge dig möjligheten att öka din intjäning dels via en ny effektiv väg att kommunicera, vårt nya forum på Discord, och dels genom att lyfta strategierna till nya bolag. 

Nedan ser du öppna och stängda positioner per den 24:e maj 2022 med vår swing trading-strategi. Denna tabell finns med i varje Swing Trader-utskick och uppdateras allt eftersom.

Aktuella positioner 20220524


Feedback från befintliga prenumeranter

Tack för en stabil och informativ plattform som skapar affärslägen. (Prenumerant i över 3 år)

Överlag en mycket bra produkt. (Prenumerant i över 3 år)

Kanon nöjd kund ni gör ett bra jobb. (Prenumerant i över 1 år)

Jag är mycket nöjd med att börja dagen med Swing Trader. (Prenumerant i över 3 år)


Allt detta ingår i kampanjpaketet

  • Stockpicker Swing Trader 12 mån - det senaste från aktiemarknaden direkt i din mail
  • Stockpicker Trading Signals 12 mån - handelssignaler direkt i appen! 
  • Stockpicker Discord - nytt forum med massor av uppslag för din aktiehandel* (NYHET!)
  • Stockpicker Trade Alerts 3 mån - morgondagens köp & sälj-signaler varje kväll!**
  • Di Digitalt 1 mån - Dagens industri som e-tidning, nyheter och analyser
  • Värdecheck på 800 kr***

Du sparar hela 6000 kronor. En bra affär redan ifrån början.

 

Vill du läsa våra användar- och köpvillkor så kan du göra det här.

*Tillgång fram till 2022-12-31

**Detta är en testprenumeration för nya prenumeranter och påverkas inte av eventuella befintliga prenumerationer. Gäller fram till 30 september,

***Gäller endast ordinarie priser fram till 15 oktober 2022.

Välj din beställning

Pris:
1 990,00 kr
Kampanjpris!
Swing Trader
12 mån
1990,00 kr
Köp

Vill du veta mera?

Så här är Sveriges största tradingprodukt uppbyggd

Swing Trader såg dagens ljus våren 2004  men mycket har hänt sedan lansering. Nu vilar vår tradingprodukt på flera olika delar och sammantaget kan vi erbjuda dig Sveriges mest heltäckande tradingprodukt till ett oslagbart pris.

smartmockups l3bdhic8Stockpicker Swing Trader

Nyhetsbrevet lanserades våren 2004 och består av mailutskicket. I morgonutskicket får du veta allt vad som hänt under natten i USA och Asien samt också tips om nyheter, aktier värda att bevaka och mycket mer. I eftermiddagsutskicket summerar vi dagen och lyfter även här fram intressanta aktier.

 

 

 

 


smartmockups l3bh1rco2Stockpicker Trading Signals

Trading Signals ger dig handelssignaler via pushmeddelanden i app till din mobil. Vi bevakar marknaden och direkt när vi ser intressanta händelser/signaler, får du meddelande till din telefon eller dator. Här får du konkreta uppslag på affärscase i såväl svenska som utländska aktier och hävstångsinstrument.

 

 

 

 


smartmockups l3bhcpkh Stockpicker Discord

Nyhet! De senaste åren har vi märkt en tydlig efterfrågan på ännu kortare tradingcase. De case vi presenterar i Swing Trader har oftast en tidshorisont på några veckor medan vi i vår discord kan vara betydligt snabbare och till och med erbjuda signaler i daytradingperspektivet.